Kvalitet & certificering

Som leverandør af mærkevarer til de danske forbrugere, har The Whole Company fuld fokus på kvalitet og den deraf nødvendige styring. 
The Whole Company har i dag FSSC 22000 certificering, som er en specifik certificering for fødevarestandard, med speciel fokus på fødevaresikkerhed.

The Whole Company’s indkøbere sikrer at råvarerne altid lever op til de specifikationer, der er defineret af kvalitetsafdelingen i tæt samarbejde med produktudvikling og produktion. Det betyder at indkøberne rejser rundt i verden for at finde den rette kvalitet. Alle leverancer fra nye leverandører bliver underkastet et intensiveret analyseprogram, indtil vi er sikre på at leverandørerne er i stand til at levere den kvalitet vi efterspørger.  Også leverandører der har leveret igennem en periode uden problemer, bliver kontrolleret via vort rutinemæssige overvågningsprogram.

Produktionen i The Whole Company er kendetegnet ved at, der ikke sker en egentlig proces behandling af råvarerne. Der sker højst en mixning og afvejning. Det betyder at råvarekvaliteten påvirker færdigvare kvaliteten direkte. Er råvarekvaliteten ikke i orden er der ingen processer der kan redde færdigvare kvaliteten. Kvalitetsstyringen hos The Whole Company er derfor lagt an på at styre råvarekvaliteten. En god råvare og en mixning og afvejning under kontrol, er garanti for at den færdigvare der kommer ud i den anden ende overholder firmaets kvalitetsnormer.